Arama

Antalya'da Teleferik Kazasıyla İlgili Adli Soruşturma Başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik kazasının ardından olayla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını ve makine mühendisi, elektrik mühendisi ve iş sağlığı güvenliği uzmanlarından oluşan 5 kişilik bilirkişi heyeti görevlendirildiğini bildirdi. Olayın nedeni ve sorumlularının tespiti için incelemeler devam etmektedir.

12/04/2024 22:37 | Son Güncelleme : 29/04/2024 17:07 | Okunma Sayısı : 62 | Super Admin


Antalya'da Teleferik Kazasıyla İlgili Adli Soruşturma Başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz TunçAntalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik kazasının ardından olayla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını ve makine mühendisi, elektrik mühendisi ve iş sağlığı güvenliği uzmanlarından oluşan 5 kişilik bilirkişi heyeti görevlendirildiğini bildirdi.

 

Adalet Bakanı Tunç X hesabından, Konyaaltı'nda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin açıklama yaptı.

Tunç, açıklamasında şunları kaydetti:

"Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde faaliyet gösteren Sarısu-Tünektepe teleferik hattındaki teleferik direğinin kırılarak seyir halindeki kabinlerden birinin düşmesi sonucu meydana gelen olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için çalışmalar büyük bir dikkat ve hassasiyetle devam etmektedir. Önceliğimiz vatandaşlarımıza bir an önce ulaşılmasıdır. Hepimizi üzen olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır. Olayın nedeni ve sorumlularının tespiti için makine mühendisi, elektrik mühendisi ve iş sağlığı güvenliği uzmanlarından oluşan 5 kişilik bilirkişi heyeti görevlendirilmiş olup, hali hazırda olay yerinde incelemelerine devam etmektedirler. Adli soruşturma, 1 Cumhuriyet Başsavcıvekili ve 1 Cumhuriyet Savcısının koordinasyonunda tüm yönleriyle sürdürülmektedir."

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.

5 ay önce
Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.

5 ay önce
Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

5 ay önce
Yorumlar